Thuis Nieuws

INTERSOLAR de uitnodiging van Europa van 3X-Motie

Certificaat
Van goede kwaliteit hybride stappenmotor voor verkoop
Van goede kwaliteit hybride stappenmotor voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zou meer over uw ac servomotor willen kennen. Enkel een e-mail naar verzend u. Antwoord vriendelijk zo vlug mogelijk me. Dank.

—— Andy Thomson

Hebt u nagedacht om de markt van Australië te ontwikkelen?

—— K. Richard

Heb in Hanover Messa samenkomen, hopen u kerels goed geluk bent.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
INTERSOLAR de uitnodiging van Europa van 3X-Motie
img.alt

Intersolar Europa is de belangrijke tentoonstelling van de wereld voor de zonneindustrie en zijn partners en vindt jaarlijks op het de tentoonstellingscentrum van Messe München plaats in München, Duitsland. De tentoonstelling en de conferentie allebei van de gebeurtenis concentreren zich op de gebieden van photovoltaics, zonne thermische technologieën, zonneinstallaties, evenals netinfrastructuur en oplossingen voor de integratie van duurzame energie. Sinds 27 jaar geleden wordt opgericht, is Intersolar het belangrijkste de industrieplatform voor fabrikanten, leveranciers, verdelers, providers en partners van de zonneindustrie geworden.

 

3X het motieteam zal deelnemen aan deze tentoonstelling tijdens 15de ~17th 2019 als exposant. En wij zullen daar exhibite onze zonnemotoren en versnellingsbakken. 

Wij hebben reeds meer dan 10 jaar ervarings op zonnedrijversgebied, concentreren ons op de terreinen van photovoltaics, zonne thermische technologieën. Wij kunnen onze het systeemoplossingen inbegrepen motor van de klanten zonnedrijver, controlemechanisme verstrekken en ook versnellingsbakken.

Wij heten nieuwe en oude klanten welkom om aan ons te komen. Onze post nummber is 530C in Zaal B2.

 

Bartijd : 2019-04-19 14:30:06 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
3X Motion Technologies Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Bobby

Tel.: +85-25-85580921

Fax: 86-25-85580981

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)