Thuis

Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Changzhou heerst Motoren en Elektromateriaalco., Ltd is professionele een micro-motor fabrikant, met 7 van de binnenlandse en overzee marktjaar ervaring met R&D, productie en verkoop van brushless gelijkstroom-motoren, permanente magneetgelijkstroom motoren en toestelmotoren, die wijd worden toegepast op diverse industrieën zoals autodelen, huishoudapparaten, persoonlijke verzorging, high-end materiaal, intelligent huis, bureau, medische apparatuur, machtshulpmiddelen, robots, etc.

 

Wij die strikt de Beheersystemen van ISO 9001, van ISO/TS 16949, en van ISO uitvoeren 14001. Ons bedrijf heeft prima R&D en verwerkende team. 25 magere productielijnen (momenteel 3 automatische productielijnen), de maandelijkse capaciteit van ononderbroken kwekend 3 miljoen eenheden, en de jaarlijkse gemiddelde verkoop taxeren 40 miljoen dollar.

 

Wij hangen de betere technologie, de ononderbroken de kwaliteitsverbetering, technologie en beheer aan bij het front van edelen, met geautomatiseerd materiaal, vereenvoudigd en betrouwbaar ontwerp, en professionele productietechnologie, om van de van de van de klantenkwaliteit, prijs, levering en dienst de vraag te verzekeren. Wij bevestigen de integriteit van beheer, constante zelf-verbetering, sociale verplichtingsgeest, en ontwikkeling als onze verplichting op lange termijn aan de micro- automobielindustrie. Contacteer ons nu voor meer informatie.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

♦ De fabriek werd gevestigd in 2000.
♦ Breid productie in 2020 uit en verdubbelde de productielijn, die een gebied van totale 25.000 vierkante meters behandelen en investeerde meer dan 1,5 miljoen ons dollarsmateriaal.

♦ Het totale aantal van het bedrijf is ongeveer 550 mensen van welke beheergroep 58 mensen.

Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Heers

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1M-5M

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 80% - 90%