Bericht versturen
Thuis

Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

   

  Ons bedrijf heeft prima R&D en verwerkende team. 25 magere productielijnen (momenteel 3 automatische productielijnen), de maandelijkse capaciteit van ononderbroken kwekend 3 miljoen eenheden en de jaarlijkse gemiddelde verkoop taxeren 40 miljoen dollar.

   

  Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 0

   
 • OEM / ODM

  Het hulpmiddel van het motorontwerp heerst doet heel wat motorprestaties en de efficiencyoptimalisering, verbetert beduidend de betrouwbaarheid van de motor. Optimaliseer het gebruik van materialen om gewicht en kosten te drukken; Redelijk elektromagnetisch ontwerp en structureel ontwerp om lawaai en trilling te verminderen; Optimaliseer de elektromagnetisch velddistributie van de motor; Verminder motor vervalsende torsie, trilling en lawaai.

   

  Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij hebben 35 leden in R&D-team, bestaan uit 4 belangrijke groepen, die, borstel, toestelmotor en bemonstering brushless zijn. Gespecialiseerd met Elektronika, Constructure, Automatisering, Machines, Opto-elektronica en materiaal. Enthousiasme om technische ondersteuning op de producten, het gebruik, de installatie, de software, de procedures, de oplossingen, het snelle prototype, de aandrijvingscontrole, de betrouwbaarheid, de productveiligheid, het leven, het lawaai, en de uitvoerige prestatietest aan te bieden.

   
   
Contactgegevens
Changzhou Prevail Motors and  Electrical Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Wang

Tel.: 13961468369

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)